6 Temmuz 2012 Cuma

en yeni pepe web sitesi pepe.web.tr sizlerle

Trtr çocuk ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve örnek denilebilecek bir başarıya kısa zaman da oluşan bir çizgi karakter olan pepee'den bahsetmek artık bizim için üzerimize görev oldu. Çünkü gördüğüm her çocuk üzerinde ya pepe oyunları tişörtü , ya pepe şapkası yada başka bir pepe ürünü görüyorum.

Bundan da anlaşılıyor ki pepe izlemeyen çocuk kalmadı. Zaten yapımcılarının da hedeflerinin bu olduğu kanısındayım. Ulaştığı kitleleri düşündüğümüz de de gerçekten pepenin ne kadar başarılı bir karakter olduğu ortaya çıkmıştır. Aslına bakarsanız bu karakter tasarlanırken eğitimci pedogoglar ile çalışılmış gibi kaliteli bir içerik ile karşı karşıyayız. Yani yapımlarında çocukların duygusal yönlerinden tutun da , benden ve ruh gelişimine kadar birçok konuda çocuklara tatmin edici bilgiler veriyor pepe.

Bizlerde sizin için internet üzerinden pepe ile buluşmanızı yardımcı olacak bir pepe web sitesi hazırladık. Web sitemizde pepenin tüm oyunlarını , pepe videolarını , pepe hikayelerini ve pepe şarkılarından oluşan birçok içeriğe ulaşabileceksiniz. Pepe sever herkesi web sitemizi ziyaret etmesini bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder